Jade

Chinees Indisch Restaurant en Afhaalcentrum Jade te Zevenhuizen, afgekort C.I.R. Jade Zevenhuizen is een echt Chinees Restaurant waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan en waar een informele sfeer heerst opdat een ieder zich welkom voelt.

C.I.R. Jade te Zevenhuizen heeft een lange geschiedenis, opgericht in 1982 door de legendarische meneer Man.

Het restaurant is per 1 juli 2015 overgenomen door mevrouw C. Chen-van der Reijden roepnaam
A Méi.

A Méi kan bogen op een ruime horeca ervaring binnen de Aziatische Horeca. Onder andere heeft zij in verschillende functies, o.a. bediening, leidinggevende en onderneemster, gewerkt in China, België en Nederland

In Nederland heeft zij gewerkt en verdere ervaring opgedaan bij verschillende Chinese restaurants waaronder als eerste serveerster bij een gastronomisch Chinees specialiteiten restaurant in het bezit van een bib gourmand.

C.I.R. Jade te Zevenhuizen wordt aanbevolen door de website “Restaurant Guru”.
Het betreft een internationale website die als doel heeft wereld wijd alle restaurants te noteren.
De aanbevelingen baseren zij op de sterren en de recensies geplaatst op social media en Google.

A Méi wil met haar restaurant deel uitmaken van de gemeenschap waar haar restaurant gevestigd is.
Daarom is C.I.R. Jade lid geworden van de Middenstands Vereniging Zevenhuizen.
https://www.winkeleninzevenhuizen.nl/

Ook sponseert zij verschillende zaken en is donateur van een paar stichtingen die verbonden zijn met Zevenhuizen.

Het belangrijkste en bijzonderstee evenement in Zevenhuizen vindt A Méi het Oogstfeest daar dit feest iets speciaals van Zevenhuizen is met een lange traditie dat terug gaat naar de oorprong van het dorp.
http://www.oogstfeestzevenhuizen.nl

A Méi is ook direct lid geworden van dé Branche vereniging voor de Chinese Aziatische Horeca Ondernemers in Nederland de VCHO.
Deze branche vereniging communiceert zowel in het Nederlands als in de Chinese taal (het Mandarijns) over zowel wet en regelgeving als het over het gebruik van nieuwe technieken zonder de Chinese kookcultuur geweld aan te doen.
Voorst worden workshops en masterclasses georganiseerd waarin Chinese top koks zowel uit Nederland als uit China de nieuwste gerechten tonen gebaseerd op de eeuwen oude kook cultuur.

Dit alles om u als gast kennis te laten maken met het echte China.

Restaurant en Afhaalcentrum Jade heeft een keukenbrigade die hun sporen in de Chinese horeca ruimschoots hebben verdiend en passie voor hun vak hebben wat blijkt uit de gerechten die zij maken..

In het afhaalcentrum van C.I.R. Jade haalt u restaurant kwaliteit in huis daar alles wat u bestelt in het afhaalcentrum eerst bereid wordt als u het bestelt met exact dezelfde ingrediënten als gebruikt in het restaurant, dus geen aparte keuken en of magnetron of opgewarmde gerechten, het nadeel is dat u misschien even wat langer dient te wachten.

Catering op locatie vanaf 20 personen behoort tot de mogelijkheden maak hiervoor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

In het restaurant kunt u genieten van traditionele gerechten zoals Chinees Indische restaurants die al jaren in Nederland op de kaart hebben staan maar daarnaast heeft Jade ook authentieke Chinese gerechten die zeker de moeite van het proberen waard zijn.
Samen met een vinoloog is een wijnkaart samen gesteld met wijnen, in verschillende prijsklasse, die uitstekend passen bij een Chinese maaltijd.
Onze huiswijnen (rood en wit) zijn per glas te verkrijgen.

Openingstijden

ma 16:00 - 21:00
di Gesloten
wo 16:00 - 21:00
do 16:00 - 21:00
vr 16:00 - 21:00
za 16:00 - 21:00
zo 16:00 - 21:00

Dinsdags is C.I.R. Jade Zevenhuizen gesloten!

Behalve als een officiële, door de Nederlandse overheid erkende, feest- of gedenkdag op dinsdag valt want dan zijn ons restaurant en afhaalcentrum natuurlijk geopend.

Reserveren